Aanrader

★★★★★
5 5 1
Nadat Linda en ik samen mijn kledingkast hebben uitgezocht is zij voor mij gaan shoppen. Spannend, want ik had geen idee wat ik kon verwachten maar het resultaat is echt super! Ik draag al 'haar' items met veel plezier en krijg regelmatig complimenten. Ik kan FashLin van harte aanbevelen!

Summer Chic Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Toen ik werd uitgenodigd voor een bruiloft met het thema ' Summer chic' schakelde ik Linda's hulp in. Zelf vond ik het namelijk lastig om een complete outfit te vinden die bij dit thema én bij mij zou passen. Het resultaat was top! Ik voelde me mooi en ik kreeg veel complimenten van de andere bruiloftsgasten (en van de bruid zelf!). De items kan ik ook prima bij andere gelegenheden dragen, waardoor ik er nog steeds plezier van heb. De uitnodiging voor de volgende bruiloft is alweer binnen, dus ik zal Linda zeker weer om hulp vragen!

Super resultaat!

★★★★★
5 5 1
Linda heeft mijn hele voorjaar/zomergarderobe gedaan en ik ben enorm blij met het resultaat! Heel veel kledingstuks gekregen die op verschillende manieren te combineren zijn met elkaar, van business tot casual! Ik zal haar zeker inschakelen voor mijn najaar/wintergarderobe.

"andere style"

★★★★★
5 5 1
Nadat ik en Linda alles hadden besproken kwa mijn wensen en maten is Linda voor mij gaan shoppen! Super spannend! Nadat ze alles had geshopt en we een afspraak hadden voor het passen van de kleding en ik daar aan kwam en het rekje zag dacht ik eerst bij een aantal dingen: "dat zou ik nou nooit uitkiezen" of "dat staat mij echt niet" nadat Linda op aandringen zei "doe nou maar aan dan kan je het zelf zien" was ik vol verbazing want t stond nog super leuk ook! Hoe knap is dat, dat iemand voor jou kan winkelen en zo goed kan inschatten wat leuk staat terwijl het een hele andere style is! Heel knap en super tevreden over het resultaat! Echt een aanrader voor iedereen die is wat anders wil maar niet goed durft kwa kleur of style.

Super tevreden! Een echte aanrader!

★★★★★
5 5 1
Linda is eerst bij mij thuis geweest voor de garderobe check, we hebben aardig wat uit mijn kast gehaald wat of niet mooi bij mijn lichaam stond, gedateerd was of wat ik al heel lang niet had gedragen. Linda heeft van de overige kledingstukken combinaties gemaakt waar ik zelf niet aan had gedacht. Nieuwe setjes uit mijn eigen kledingkast. Daarna is Linda voor mij mijn basisgarderobe gaan aanvullen, daar miste nog het een en ander. Vervolgens passessie bij mij thuis gehad en wat zitten er leuke dingen bij! Linda luistert naar wat je smaak is en vooral wat bij je lichaam past. Ik kan Fashlin van harte aanbevelen en ik ben dan ook weer aan het sparen om een nieuwe afspraak te kunnen maken voor wat leuke zomerse setjes.

garderobe reorganisatie

★★★★★
5 5 1
Ik was mijn kledingkast een beetje zat en ik wist niet zo goed wat nog wel of niet kon en hoe dit dan de combineren. Samen zijn we door in mijn kast gegaan. En heel veel nieuwe setjes gemaakt die ik zelf nooit zou combineren, maar super leuk zijn. Dus zeker een aanrader als je even niet meer weet wat je met je kledingkast aan moet!

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Beschrijving