Ik ben Linda, 32 jaar en van jongs af aan bezig met mode. Ik ben altijd bezig met kleding, schoenen en alles wat met mode te maken heeft. Van shoppen tot nieuwe kledingcombinaties bedenken tot het adviseren van vriendinnen. Mode is mijn passie en grootste hobby en wat is er nu mooier dan van je hobby je werk te maken. Naast mijn jarenlange ervaring met en passie voor mode, heb ik de opleiding Personal Shopper & Image Consultant succesvol afgerond.

Ik vind het belangrijk dat de kleding die ik uitzoek voor mijn klanten bij hun persoonlijkheid past en ze zich er goed en zelfverzekerd in voelen. Ik pas de mode dan ook aan, aan de klant en niet andersom. Mijn doel is om de klant te voorzien van kledingcombinaties die een grote glimlach op hun gezicht toveren. Klanttevredenheid is voor mij erg belangrijk en die wil ik dan ook garanderen. Daarom geef ik een niet goed, geld terug garantie.

Je kunt mij inschakelen vanaf ieder budget. Met mijn tarieven maak ik het inhuren van een personal shopper en/of image consultant toegankelijk voor iedereen!

Op mijn website vind je ook een webshop. Als een echte modeliefhebber ben ik gek op de laatste trends, ik volg deze dan ook op de voet. Daarom bied ik in mijn webshop de laatste on trend modeartikelen aan tegen zeer betaalbare prijzen. Neem snel een kijkje!